keskiviikko 4. helmikuuta 2015

Konferenssikuulumisia


Mediakonferenssit ovat siitä mielenkiintoisia että saa kuulla monia esityksiä mediasta. Olen kolmen päivän aikana kuullut miten digitaalinen media menee aimoharppauksilla eteenpäin Filippiineillä, Etelä-Koreassa, ja Kiinassa. Suomen kristilliset organisaatiot voisivat oppia näiltä tyypeiltä. Tämä konferenssi on osallistava konferenssi - esitysten jälkeen keskustellaan paljon, eikä päätöksiä runnota, vaan keskustellaan niin kauan tai jätetään asia pöydälle siihen asti kun voidaan siitä yksimielisesti päättää. Konferenssin teemalauluna onkin 'Oleminen yhtä' - Unity.

Minun esitykseni yleisösuhteista ja vuorovaikutuksesta meni hyvin. Jopa niin hyvin että sain kutsun Intiaan Bangaloreen keikalle. Tutkimusmenetelmiä harjoituttamaan niin että radioaseman henkilökunta voi itse ottaa selvää yleisöstään.

Tänään oli First Response -radion esittelyä. Haastattelu tuli suoraan matkalaukussa olevaan tietokoneeseen, josta se sitten kentällä lähetetään ympäristöön. Eli siis kun on vaikka tuhoisa myrsky, ja ihmiset tarvitsevat tietoa avustustoimenpiteistä, toimittajat voivat käydä haastattelemassa ja haastattelu menee suoraan matkalaukkuun.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti