maanantai 10. syyskuuta 2012

Jakartan hyvä asuinalue

Jakartassa on hyviäkin asuinalueita, joissa on kauniita taloja. Useimmiten talojen katoilla on satelliittiantenni ja vesisäiliö. Varakkaiden asuinalueilla on vähän roskia, kadut ovat siistejä, nurmikko kauniisti leikattu. Takseja siellä näkyy usein, kun tullaan pois töistä. McDonaldsin mopo tuo illallista.
Debenhamsin tavaratalon on hieno. Kauniit valot, lattiat, ja merkkituotteita täynnä - OshKosh USAsta, ja kallis Batik Keris - butiikki, jossa mekko maksaa 550,000 rupiaa, mikä Suomessa olisi kohtuuhinta (50 euroa), mutta täällä todella kallista. 

Asuntoni työkokousten aikaan täällä Jakartassa in Tirtamansion, mukavan, aidatun ja vartioidun asuinalueen keskellä. Täällä voin rauhassa hölkätä kadun varrella; liikenne on hiljaista. Täytyy vain muistaa että pimeä laskeutuu jo iltakuuden maissa, joten on lenkkeiltävä ennen sitä tai aamulla aikaisin.







2 kommenttia:

  1. Huomenta Eila, kiva kuulla sinusta! Linkitän blogisi Sansan FB-sivulle, kunhan teet seuraavan postauksen. PS. Kylläpä ostoskeskuksessa on kiiltävä lattia!

    VastaaPoista
  2. Joo, ja itse asiassa se on todellinen arvo pitää kaikki lattiat hyvin puhtaina.

    VastaaPoista